Saturday, October 17, 2009

Jom Cari Buku-bukuan




Saejah nieh sekarang berada di tingkat 3 bangunan library tempat belajor teman lah...dok mencari-cari buku sebelom nak memulokan study i...ahaks!sampi 2 bijik beg aku bawak semate-mate nak angkut buku-buku library yang nak dipinjam...eh takdelah tipooo jerk!ak nieh dah lah pemalas....dari sekolah dedulu pon memang aku yang paling malas nyerk...aku ieh lagi satu keburukannyerk suke berserah jerk memang aku pandai mendorong diri aku tapi tatap ugak tak jalannyerk...wawawwawaw,dalam library pon aku leh melayang-layang jew.....aku nak ugak dapat dekan cam Yan dapat,dier asyik berlagak ngan aku jew....Bengang weh,tapi cam beseler aku tak buat ape2 ugak daok berblog ark keje aku,kalau dah boring sesangat.....uhuhhhuhhuhu,nak study sesangatlah mlasnyerk,Yan tak bagi aku balik tapi aku rase nak balik ugak ari selase nieh kalau aku tak pegi2 agi library ari snin nieh....okeylah....tadi vani baru jew tnyerk "akak mahu ke cafe kerk akak"aku jawab aper"puaselah"ngeh2...begitulah komunikasi aku seharian same itu vani.....tak pon dier mintak aku teman dier ke kamar mandi...risau dier takut bunian nyanyi dalam bilik ayor tu(nie si ori tu nye pasallah)...aku pun teman jelah...padahal aku tau aku nieh tak suke teman-temankan orang nieh...malas nak menunggu-nunggu nieh,bosan giler...pastu tetiap kali aku teman dier...asyik berak jew......hihhiiiih,so,dah tentu amik mase yang lame untuk menyelesaikan misinyerk itu..ahaks!tapi aku tak kisah,t kalau aku takot lak aku suwuh ark dier temankan aku...kan sonang...ade timbal balik...


2 comments:

SaYaNgAwAkS said...

woit...tue hasil daripada kamera ku kan..BenQ ku sayang....

mollek said...

rajin giler saejah menelaah