Thursday, November 4, 2010

kalau boleh semua benda aku nak

Weh aku sebenornyer lame dah nak kamera ngan hard disk. Tapi kamera masih menjadi keutamaannya. Antara sebab aku nak beli kamera sebab aku dah tahun akhir, lagi satu aku akukan suke berblog so, senang nak amik gambor2 peristiwa penting aku kat sinie... dan boleh publish dalam blog takdelah blog aku boring semacam jerk, betul tak kengkawan.

Kalau aku ada kamera hari aku amik gambor, seronoknyerk... aku nieh bukan jebnis suke bergambor tapi aku suke amik gambor yang tak masuk jasad aku nieh... bukan ape nanti biler dah keluar dari sini adelah kenang-kenangan yang boleh disimpan. So, korang yang kat luar sane, doakan aku berjaye membeli kamera dan hard disk idaman ku ini yerk. Hari ini bermulalah episod menekan dan memerah otak kembali . Hari ini deepavali...vanakum! Selamat menyambut deepavali.... raye sehari sudah.......makan maruku.

2 comments:

annyss said...

ak pun nk gak saejah..
huhu.. ak lg la.. kalo bole nk tkr fon bru skali.. hoho..
xpe la saejah.. blum rezki lg ye.. hehe

saejah said...

nape lak nieh, t dapat jerk pt kite beli sesame okeyh...jangan sedih, aku tau hang bosan dok bilik tuh tu yang fikir macam2